Over Simplex Interactive

Over Simplex Interactive

Onder de naam Simplex Interactive realiseer ik, Basten Fiselier, sinds 2003 uiteenlopende webprojecten.

De kleinschaligheid van Simplex biedt voor jou als klant voordelen: flexibiliteit, efficiënte communicatie en een grote betrokkenheid. Ook grotere projecten zijn bij mij in goede handen; doordat Simplex deel uitmaakt van creatieve coöperatie Coopkracht is het inschakelen van specialisten eenvoudig en snel.

Over Basten

Ik studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Al tijdens deze studie raakte ik geboeid door de (on)mogelijkheden van computers en internet.
Een vormgever met fascinatie voor techniek; techneut met gevoel voor schoonheid.
Sinds 1998 actief op het gebied van website-ontwerp en -ontwikkeling.

Mijn uitdaging is het maken van aantrekkelijke websites en internet-oplossingen door me te concentreren op de inhoud en daarbij een aangename, ondersteunende vorm te vinden; 'Simplex geeft inhoud vorm'.

Samenwerking

Bij grotere projecten werk ik vaak samen met zelfstandig professionals uit mijn netwerk. Maar wat voor jou telt is dat je altijd één aanspreekpunt hebt.
Van 2011 t/m 2018 was Simplex mede-oprichter en lid van de Coöperatieve Coopkracht U.A. Deze coöperatie is opgericht om de samenwerking vorm te geven tussen een aantal Zutphense ontwerpers en creatieve geestverwanten.

Interactie is mensenwerk

Websites zijn een hulpmiddel om te communiceren met je doelgroep. Of lastige taken voor hen te vereenvoudigen. Het zijn producten gemaakt voor mensen, door mensen.
Ik vind het belangrijk om de gebruiker steeds centraal te stellen.
Maar minstens zo belangrijk is de interactie met jou als (potentiële) klant: ik streef altijd naar een goed contact en een vruchtbare samenwerking. Een goede klik is één van de voorwaarden voor een succesvol project.