De Ontwikkelacademie

De Ontwikkelacademie

Stichting Opmaat is een organisatie van openbaar onderwijs in Midden-Brabant bestaande uit 15 openbare basisscholen gelegen in de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Baarle-Nassau. 

Voor deze stichting ontwikkelde Simplex een flexibel online inschrijfsysteem. Scholen kunnen zelf evenementen en workshops plaatsen. De inschrijving verloopt vervolgens automatisch, inclusief controle op het aantal vrije plaatsen, mailafhandeling en exports naar bijv. Excel. Verder is aan de applicatie een evaluatiemodule gekoppeld waarbij de deelnemers automatisch een uitnodiging krijgen voor een evaluatie en evt. een herinnering. Vervolgens worden de scores automatisch op de website geplaatst, en wordt een (pdf) certificaat gegenereerd door het systeem.

Via een later toegevoegde module is het het nu ook mogelijk om in te schrijven voor automatische alerts bij nieuwe activiteiten.

Dit systeem is zeer flexibel opgebouwd en kan met enige aanpassing voor diverse doeleinden ingezet worden. Misschien ook voor uw organisatie? Neem gerust contact op!